Kosova Network

Bëhuni pjesë e rrjetit tonë të punësimit

Adresa e vetme për rekrutim në Kosovë
Më shumë

Siguro një vend pune

Këtu do të gjeni zgjidhje
Më shumë

Gjeni kandidatët në kohë rekord

Ne plotësojmë nevojat e biznesit tuaj
Më shumë

Pse të punësoheni nëpërmjet rrjetit tonë?

Ne ofrojmë punësim në fusha të ndryshme nëpërmjet bashkëpunimit shumë vjeçar me partnerë gjerman duke ofruar punësim të sigurt për aplikantët tek parnerët ndërkombëtar. Ekipi jonë i specializuar i punësimit udhëheq tërë procesin nga momenti i aplikimit deri tek fillimi i punës.

Përvojë shumë vjeçare

Rrjeti më i madh i bashkëpunimeve me punëdhënësit në Gjermani.

Procesi i rekrutimit online

Në industri dhe sektorë të ndryshëm bazuar në kualifikime, përvojë dhe kërkesa specifike.

Mbi 1000+ të rekrutuar

Ne krenohemi me të punësuarit tanë në Gjermani.

Shërbimet për aplikantët

Apliko online për punë dhe ndjek procesin e seleksionit përmes platformës sonë. Punëdhënësit gjerman do të shohin dhe vlerësojnë profilin tuaj. Në bashkëpunim me stafion tonë do të bëhet përzgjedhja juaj.

 

Aplikantëve do të ju ofrohet kontrata e punës nga punëdhënësit gjerman. Pas nënshkrimit të kontratës, do të udhëzoheni nga stafi ynë në përgaditjen e dokumenteve të nevojshme për të filluar punën në Gjermani.

 

Është hapi i fundit dhe më i rëndësishëm për aplikantët dhe stafin tonë gjithashtu. Menjëherë pas marrjes së vizës së punës do të mund të filloni punën në Gjermani.

 

Rrjeti më i madh i punësimit nga Kosova

Shërbimet për punëdhënësit

Rekrutim & punë nga distanca

Proces digjital i rekrutimit menaxhohet që nga shpallja e pozitë së punës e deri tek punësimi final i aplikantëve.

Partnerët tanë kanë mundësi të përfitojnë nga shërbimet online të ofruara nga profesionistë të specializuar të rrjetit tonë.

Përzgjedhja e ekipit të veçantë për klientin ndodh në mënyrë të kujdesshme dhe bëhet duke përdorur kritere të caktuara që sigurojnë që çdo anëtar i ekipit të ketë njohuri të thella dhe përvojë në fushën e klientit.

Rreth nesh

Sektorët për punësim

Programi jonë i punësimit është një rrjet i madh rekrutimi që bënë nderlidhjen ndërmjet aplikantëve nga Kosova dhe punëdhënësve ndërkombëtarë, në veçanti nga Gjermania. Programi menaxhohet nga punonjës profesional që do të ju shërbejnë në punët administrative, menaxhim të aplikimeve, trajnime shtesë, përkthime, lektorim, dhe menaxhim të cilësisë për praktika profesionale dhe gjuhësore.

Infermier

Shëndetësi

Doktor

Shëndetësi

IT & Programer

Teknologji Informative

Blog

Lajmet e fundit