Kosova Network

Shërbimet tona

Këtu do të gjeni një gamë të gjërë të zgjedhjeve që janë krijuar për të përmbushur nevojat specifike të punëdhënësve dhe punëtorëve.
Rekrutim dhe punësim
Rrjeti më i besueshëm i rekrutimit në Kosovë
Nga rekrutimi i personalizuar dhe menaxhimi i procesit të intervistave, deri te krijimi i CV-së dhe këshillimi i karrierës, ne ofrojmë zgjidhje të plota që mundësojnë përputhje të suksesshme dhe të qëndrueshme në tregun e punës. Shfletoni më poshtë për të zbuluar se si mund të ndihmojmë ju të arrini objektivat tuaja profesionale.

Shërbimet për punëdhënësit

Shërbimet tona ofrojnë zgjidhje të shpejta dhe efikase për punëdhënësit. Janë të përshtatshme për nevojat specifike të biznesit tuaj në tregun e punës. Le të ju ndihmojmë të gjeni ekipin e duhur.

Shërbimet për aplikantët

Shërbimet tona janë të projektuara për të ju ndihmuar të shquheni në tregun e punës. Nga faza e aplikimit, trajnime profesionale e deri te fillimi i punës, ne kemi zgjidhjet që ju duhen për të arritur suksesin profesional.

  Bashkohuni rrjetit tonë

  Aplikimi për biznese

  Bashkohuni rrjetit tonë duke dhe shfrytëzo platformën për të gjetur kandidatin perfekt në kohë rekord.

  Njoftime pune

  Posto ofertat tuaja të punës dhe arrini një audiencë të gjerë të kandidatëve të kualifikuar nga Kosova.

  Filtro Kandidatët

  Përdorni algoritmet tanë të avancuar për të gjetur kandidatët më të mirë për pozicionet tuaja.

  Intervista Online

  Zhvillo intervista virtuale me kandidatët e filturar përmes platformës sonë.

  Shërbimet për aplikantët

  Aplikimi dhe dokumentacioni

  Ne e bëjmë procesin e aplikimit dhe dokumentacionit sa më të lehtë për ju. Shërbimi ynë unik ju ndihmon të krijoni një profil të fuqishëm dhe të përgatisni dokumentacionin e duhur që të jeni të gatshëm për tregun e punës.

  Filtrimi dhe caktimi i punëdhënësit

  Shërbimi ynë është projektuar për të ju ndihmuar të gjeni punëdhënësin e duhur në një kohë rekorde, pa pasur nevojë të kaloni orë të tëra në intervista dhe vlerësime. Ne analizojmë profilin tuaj dhe e ndërlidhim me kompanitë potenciale të profilit të njejtë.

  Kontrata dhe fillimi i punës

  Ju tani jeni përgjedhur për fillimin e punës. Ne do ju ndihmojnë të përfundoni procesin e punësimit pa probleme duke ju përgatur të gjitha aspektet e kontratës së punës, përfshirë termat dhe kushtet, dhe të ndihmojmë në orientim drejt fillimit të punës së re.